Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 квітня, 09:46
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/19/na-teritorii-kirovogradschini-cherez-perevischennja-shvidkosti-zareestrovano-65-dtp-z-zagiblimi-i-travmovanimi.htm
новини, 19 квітня, 09:46

На території Кіровоградщини через перевищення швидкості зареєстровано 65 ДТП з загиблими і травмованими


За три місяці цього року на території Кіровоградщини через перевищення встановленої та безпечної швидкості руху зареєстровано 65 ДТП з загиблими та/або травмованими.


У цих автопригодах 12 осіб, на жаль, загинули, а 85 осіб отримали травми.


Водії, під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху враховуйте дорожню обстановку, особливості вантажу, що перевозите, та стан транспортного засобу. Постійно контролюйте його рух та безпечно керуйте.


У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості швидкість руху повинна бути такою, щоб ви мали змогу зупинити транспортний засіб у межах видимості дороги.


Нагадуємо, що максимально допустима швидкість руху транспортних засобів у населених пунктах становить 50 км/год, а за їх межами — 90 км/год.


На автомобільних дорогах з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою — 110 км/год, а на автомагістралях — 130 км/год.


Не поспішайте та бережіть себе.


https://t.me/kroppolice/8265

   

179Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: