Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня, 16:10
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/15/spivpratsja-mist-partneriv-kropivnitskogo-ta-krefelda-vihodit-na-novii-riven.htm
новини, 15 квітня, 16:10

Співпраця міст-партнерів Кропивницького та Крефельда виходить на новий рівень

 

Співпраця міської влади Кропивницького з німецькими партнерами із міста Крефельд  вже має відчутні результати: це змогли оцінити  підприємці міста, які продовжують навчатися і вдосконалювати свої знання в Кропивницькому  Центрі підтримки підприємництва. 


Як відзначив заступник міського голови Кропивницького Михайло Бєжан,  вагомою підтримкою громади Крефельда стало фінансування ремонту сховища в одному із дошкільних закладів Кропивницького: на отримані кошти облаштоване укриття для  335 дітей в  дитячому садочку №14 «Калинка». Крім того заклади освіти обласного центру отримали сучасні ноутбуки для організації навчального процесу.


- Наша співпраця з громадою Крефельда виходить на  новий  рівень, - повідомив Михайло Бєжан. - Нещодавно ми обговорили з німецькими партнерами деталі наших нових спільних проєктів і готуємося вже  у квітні презентувати досвід Кропивницького у кількох напрямках. На сьогодні для житлово-комунального господарства міста надзвичайно важливо отримати спеціалізований автомобіль для прочищення ливневих  каналів та трубопроводів каналізаційної мережі. Громада німецького Крефельду готова передати необхідну техніку Кропивницькому. Такої спеціалізованої  машини Кропивницький ще не мав, вона допоможе ефективно ліквідовувати засмічення ливнівок, каналізації та зменшувати ризики підтоплення вулиць міста під час дощів.

https://www.facebook.com/krrada.official


697Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: