Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/15/kirovogradschina-za-dobu-rjatuvalniki-likviduvali-shist-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 15 квітня, 15:59

Кіровоградщина: за добу рятувальники ліквідували шість пожеж на відкритих територіях


Впродовж доби, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини 6 разів залучались на гасіння пожеж на відритих територіях громад. 


У Кропивницькому районі пожежі сухої трави гасили двічі: біля м. Знам’янка - 0,5 га сміття та  с. Верблюжка Новгородківської СТГ - 900 м2 очерету.


Два рази гасили аналогічні пожежі в м. Кропивницький: вул. Соборна - 7 м2 сміття й 3-х пластикових контейнерів для сміття та біля Лелеківського кладовища - 25 м2 сміття. 


В Олександрійському районі на вул. Шевченка с. Василівка Онуфріївської СТГ ліквідовано пожежу 0,15 га сухої трави. А у с. Листопадове Новомиргородської МТГ Новоукраїнського району загасили пожежу 1,5 га очерету на відкритій території. 


Шановні громадяни!


Служба порятунку закликає до неухильного дотримання правил пожежної безпеки в екосистемі. У пожежонебезпечний період слід бути вкрай обережними з вогнем. А спалювання сухої трави та сміття на відкритих територіях — це злочин, за який законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

      

1032Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: