Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня, 14:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/15/do-kirovogradskogo-garnizonu-dsns-pribulo-popovnennja-foto-.htm
новини, 15 квітня, 14:59

До Кіровоградського гарнізону ДСНС прибуло поповнення (ФОТО)


Сьогодні у Головному управлінні ДСНС в області відбулася зустріч з випускниками відомчих навчальних закладів, які прибули на Кіровоградщину для подальшого проходження служби. Вчорашні курсанти Національного університету цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, які пройшли курс навчання за спеціальностями “Пожежна безпека” та “Цивільний захист”, вже завтра зможуть приступити до роботи.


Двадцять один молодий спеціаліст відтепер поповнить лави Служби порятунку Кіровоградщини. Новобранці здобуватимуть безцінний досвід практичної роботи в підрозділах області на посадах провідних інспекторів, начальників караулів та начальників рятувальних відділень й оперативних чергових. 


Під час зустрічі тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Олексій Родіонов побажав новобранцям успіхів у роботі, наснаги та оптимізму у вирішенні службових завдань та легкого старту на шляху здобуття професійного досвіду, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

            

504Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: