Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня, 15:42
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/15/-kvitnevi-muzichni-vechori-u-kropivnitskomu-kontsert-prisvjata-volodimiru-ivasjuku-vidbuvsja-v-muzichnii-shkoli-imeni-meitusa.htm
новини, 15 квітня, 15:42

«Квітневі музичні вечори» у Кропивницькому: концерт-присвята Володимиру Івасюку відбувся в музичній школі імені Мейтуса


Кожного року фестиваль творчих здобутків «Квітневі музичні вечори» в Кропивницькій музичній школі №2 імені Юлія Мейтуса відкриває нові сторінки історії музичного мистецтва та реалізує цікаві проекти. 


У суботу, 13 квітня, в рамках фестивальної програми відбулося справжнє свято української пісні у вигляді концерту-присвяті життю і творчості легендарному композитору-пісеннику Володимиру Івасюку в його ювілейний, 75-ий рік від дня народження.


Цього дня під гарно підібрані відеосюжети і світлини та озвучені цікаві факти біографії з життя Володимира Івасюка пролунало багато його пісень у виконанні талановитих дітей, креативної молоді і майстерних викладачів, які підтримали творчу зустріч яскравими виступами.


Бурхливими оплесками шанувальники української музики зустрічали учасників концерту. “Зелена пісенька” прозвучала у виконанні  ансамблю хлопчиків під керівництвом Артема Олійника (концертмейстер - Володимир Волошенко). «Золотоволоска» під чарівну сопілку Тетяни Приходько та «Чебреці» у виконанні Марії Баранок і її викладача Наталії Апостолової (концертмейстер Ніна Зубченко) полонили серця слухачів.


Розчулили всіх романтичну композиція «Я піду в далекі гори» від Олени Соколенко і Артема Олійника (концертмейстер – Оксана Осадчук), «Балада про мальви» у виконанні Ольги Черняхович, «Водограй» від ансамблю викладачів:Ольги Бакуми, Людмили Ніколенко, Валерія Терновця, Сергія Слободянюка, Оксани Бормінцевої, зворушлива «Пісня буде поміж нас», що виконали тріо Олена Соколенко, Катерина Соломєєва і концертмейстер-Оксана Осадчук.


Яскравим фіналом концерту  стало попурі пісень Івасюка у «Міксі» від випускників, під акомпанемент Катерини Соломєєвоі, Олексія Іванова, Сергія Слободянюка та пісня-родзинка Володимира Івасюка “Червона рута”, яку співали всім залом і всіма учасниками під яскраву імпровізацію Володимира Волошенка під овації залу на БІС!

https://www.facebook.com/krrada.official


   

1076Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: