Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 квітня, 16:57
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/12/tsogo-roku-zaplanovano-zavershennja-kapitalnogo-remontu-mostu-ta-vidkrittja-ruhu-v-bobrintsi.htm
новини, 12 квітня, 16:57

Цього року заплановано завершення капітального ремонту мосту та відкриття руху в Бобринці


У 2024 році заплановано завершення капітального ремонту мосту та відкриття руху в Бобринці. Хід виконання ремонтних робіт перевірив заступник начальника Кіровоградської ОВА Сергій Поліщук. 


Наразі підрядною організацію виконані роботи з ремонту греблі, посилення опор мосту, влаштування прогонової будови мосту, перехідних плит, влаштовані монолітні тротуари та встановлені шандори.


Під час огляду робітники виконували роботи з влаштування водовідводу на підходах до мосту та встановлювала кріплення бар’єрного огородження.


Нагадаємо, на замовлення державного підприємства «Агентство місцевих автомобільних доріг» роботи з капітального ремонту мосту були розпочаті у 2021 році, але через військову агресію російської федерації проти України роботи у 2022 році були призупинені. У 2023 році підрядна організація ТОВ «Кронос-Лідер» продовжила виконання робіт з капітального ремонту.

https://t.me/kirovohradskaODA/18558

     

1082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: