Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 квітня, 09:50
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/03/politseiski-kirovogradschini-skeruvali-do-sudu-obvinuvalnii-akt-stosovno-zlochinnoi-grupi-u-kradizhkah-mainana-maizhe-1-mln-grn.htm
новини, 3 квітня, 09:50

Поліцейські Кіровоградщини скерували до суду обвинувальний акт стосовно злочинної групи у крадіжках майнана майже 1 млн грн


Зловмисники викрадали з вантажних транспортних засобів майно, яке призначалося зокрема військовим та мешканцям деокупованих територій. Правоохоронці задокументували 13 епізодів злочинної діяльності. 


Встановлено, що до складу групи входили жителі Полтавщини. Зловмисники скоювали крадіжки з вантажівок під час руху, використовуючи спеціально обладнаний легковий автомобіль.


У результаті проведення близько 30 обшуків на території Кіровоградської і Полтавської областей за місцями мешкання осіб та збуту викраденого правоохоронці вилучили речові докази. 


Слідчим управлінням поліції області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, завершено розслідування за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 


Обвинувальний акт скеровано до суду. Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.


За матеріалами слідчого управління поліції Кіровоградської області


1112Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: