Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 березня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/03/28/donori-krovi-z-kirovogradschini-u-topi-sered-komand-donorua-for-teams.htm
новини, 28 березня, 15:59

Донори крові з Кіровоградщини — у топі серед команд DonorUA for Teams


Команда «Котики Кропивницького» увійшла в топ-10 команд DonorUA for Teams по регіонах. Разом кропивницькі донори здали кров уже понад 10 разів — це більше 4 л крові та до 30 врятованих життів.


«Ще до повномасштабного вторгнення 2/3 пацієнтів, що потребують крові, не отримували її вчасно — сьогодні ситуація ще гостріша. Виправити її може лише добровільне регулярне донорство. Й аби більше людей до нього долучалися, цей процес має стати зручнішим, зрозумілішим і в позитивному сенсі буденнішим — як сходити на стрижку. Рішення DonorUA for Teams допомагає в цьому, дозволяючи донорам об’єднуватися в команди, організовувати власні події, змагатися та фіксувати спільний внесок у порятунок життів», — розповідає Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».


DonorUA for Teams — рішення для командного та корпоративного донорства крові. Це продукт, корисний для організацій будь-якого масштабу, щоб об’єднувати активних та потенційних донорів у спільноти. Систему можуть використовувати компанії, державні та громадські організації, волонтерські та інші ініціативні групи, спортивні команди чи творчі об’єднання — будь-які спільноти, готові разом долучатися до донорського руху.


У DonorUA for Teams ви створюєте власну спільноту донорів, можете приєднатися до вже створеної, а також організувати корпоративний день донора для вашої компанії задля покращення вашого соціального внеску. У системі є можливість відстежувати активність команди та кожного з її учасників, а також створювати підкоманди, які можуть змагатися між собою. Можна ставити цілі забезпечення певної частини потреб крові міста, регіону тощо, слідкувати за її досягненням та внеском всіх учасників процесу.


Технічне рішення DonorUA for Teams розробляється ДонорUA за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу.


Реєструйтеся на ДонорUA, аби отримувати сповіщення, коли ваша кров потрібна, та створюйте власну команду донорів. Кожна донація рятує до трьох життів!


213Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: