Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого, 16:29
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/28/golova-kirovogradskoi-ova-vzjav-uchast-v-informatsiinii-sesii-agrarnii-sektor-v-umovah-voennogo-stanu-mozhlivosti-i-vikliki-.htm
новини, 28 лютого, 16:29

Голова Кіровоградської ОВА взяв участь в інформаційній сесії "Аграрний сектор в умовах воєнного стану. Можливості і виклики"


Про це Андрій Райкович повідомив у своєму телеграм каналі:


"Взяв участь в інформаційній сесії "Аграрний сектор в умовах воєнного стану. Можливості і виклики". Тема важлива й актуальна для її учасників – хліборобів зі всієї Кіровоградщини.


Стабільний аграрний потенціал, зібрані врожаї, лідерство нашого сілгоспсектора в загальнодержавному рейтингу під час двох років великої війни – свідчення, що аграрії Кіровоградщини зробили все, щоб втримати село, галузь, дати людям хліб і до хліба. А це - стійкість економіки і стійкість країни у боротьбі з російським агресором. 


Обговорили під час сесії нещодавно презентовану Президентом України Володимиром Зеленським платформу «Зроблено в Україні». Віримо, що у аграрного виробництва, переробної галузі, великих і середніх товаровиробників з’явиться можливість отримати додаткове дихання. 


Головне сьогодні і на завтра - тримати позиції, зміцнити оборону, допомогти армії вистояти і усім, гуртом створити переломний момент у цій проклятій війні!


Подякував аграріям за кожен кілограм зібраного зерна, за те, що допомагають фронту, зокрема за мобільні вогневі групи, за підтримку переселенців і велике волонтерство, особливо в перші місяці війни".

https://t.me/kirovohradskaODA/16930

                      

435Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: