Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 лютого, 11:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/22/pidpisano-memorandum-pro-spivpratsju-mizh-koalitsieju-1325-ta-golovnim-upravlinnjam-dsns-kirovogradschini.htm
новини, 22 лютого, 11:44

Підписано Меморандум про співпрацю між Коаліцією 1325 та Головним управлінням ДСНС Кіровоградщини


Відомо, що на Кіровоградщині створено коаліцію «Кіровоградщина 1325», яка здійснює постійний моніторинг реалізації в області Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека». Одним з головних ідеологів її заснування стала громадська організація «Територія успіху». Головна мета цього задуму - сприяння тому, щоб жінки мали рівноправний доступ до процесів відновлення миру, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Питання безпеки та встановлення миру для українського суспільства є надактуальним в умовах сьогодення. Роль жінки у реалізації цієї ідеї важко переоцінити. Адже сьогодні жінки - це потужна сила. Серед них є військовослужбовці, офіцери та рядові правоохоронних органів, жінки-рятувальниці, а ще медикині й волонтери. Усі вони зараз докладають максимум зусиль, аби наближати нашу Перемогу та забезпечити встановлення миру на території України.


Та втілення цієї ідеї у життя потребує не лише суспільного схвалення, але й, у першу чергу, документального підтвердження. 


Так сьогодні у Кропивницькому відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Коаліцією 1325 “Жінки, мир, безпека” Кіровоградської області та Головним управлінням ДСНС України в області. Офіційний документ скріпили підписами та печатками директора громадської організації “Територія успіху” Інги Дудник та головний рятувальник області Віталій Миронюк. Меморандум відкриває нові можливості для консолідації зусиль,  спрямованих на розробку, реалізацію та моніторинг регіональних і місцевих ініціатив на Кіровоградщині відповідно до Національного плану дій з виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, Мир, Безпека» на період до 2025 року.

        


282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: