Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого, 13:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/15/oblasna-universalna-naukova-biblioteka-imeni-dmitra-chizhevskogo-vidznachae-125-richchja.htm
новини, 15 лютого, 13:43

Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського відзначає 125 -річчя


Сьогодні в бібліотеці імені Дмитра Чижевського відбулися урочистості з нагоди відзначення 125-річчя від дня заснування. Привітали та вручили почесні грамоти працівникам закладу заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова та перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк. 


Почесною грамотою Кіровоградської обласної військової адміністрації і обласної ради тримали завідувачка відділу зберігання та реставрації бібліотечних фондів  Лариса Коваленко, заступниця директора з основної роботи Наталія Ткаченко, перша заступниця директора Оксана Ткаченко. 


"Сьогодні Бібліотека – є потужним культурно- інформаційним простором для спілкування, реалізації інноваційних проєктів, організації змістовної комунікації для мешканців та гостей міста. Бажаю закладу плідних здобутків, постійного творчого розвитку, вдячних користувачів та втілення найсміливіших задумів та ідей", - зазначила на заході Катерина Колтунова.


https://t.me/kirovohradskaODA/16500

      

750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: