Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 лютого, 13:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/02/13/pljus-sche-dva-klasi-bezpeki-na-kirovogradschini.htm
новини, 13 лютого, 13:14

Плюс ще два класи безпеки на Кіровоградщині


Відсьогодні на Кіровоградщині повноцінно функціонують вже 90 класів безпеки. Цей своєрідний ювілей у безпековому освітньому просторі стало можливим відзначити завдяки відкриттю двох класів безпеки у Петрівській громаді Олександрійського району. Урочистості з нагоди відкриття безпекових лабораторій відбулися сьогодні у філіях Ганнівського та Петрівського ліцеїв, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Цього дня у супроводі рятувальників ліцеїсти  вперше переступили пороги навчальних кабінетів, де здобуватимуть знання з основ безпеки. 


Під час занять школярі повторили вже відомі їм вимоги пожежної безпеки, пригадали правила безпеки у побуті, особливо в опалювальний період. Від фахівців Служби порятунку діти отримали поради та рекомендації щодо дій у разі знаходження вибухонебезпечних пристроїв та їх не менш небезпечних уламків.


Дітям нагадали про те, які небезпеки зимового періоду чатують на необачних, та надали поради, як їх уникнути. А ще закликали не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу.


На прохання слухачів надзвичайники розповіли про роботі будні Служби порятунку. А ще усі бажаючі із задоволенням  приміряли справжні бойовки пожежних. І може саме сьогодні в когось зі школярів народилася мрія стати рятувальником!


                   

340Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: