Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/12/08/-chari-ridnoi-zemli-u-bibliotetsi-im-d-chizhevskogo-pokazali-fantaziinu-kolektsiju.htm
новини, 8 грудня 2023

«Чари рідної землі»: у бібліотеці ім. Д. Чижевського показали фантазійну колекцію


Яскраву і захоплюючу феєрію до Дня святого Миколая влаштували в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського театр мод імідж-центру «Ольга» та театральна студія «Дотик Мельпомени». 


Почалася вона з авангардної фантазійної колекції «Чари рідної землі» дизайнерки Лори Новосьолової, яка у своїх незвичайних образах втілила зв'язок землі і повітря, води і вогню. 


Яким би улюбленим не було свято, сьогодні ми не можемо забути по війну і її жахіття. Своє відношення до неї юні актриси продемонстрували щемною композицією, в якій розповіли про свою любов до рідної землі і української мови, про вдячність нашим захисникам-чудотворцям за можливість вірити в перемогу. 


Своєю ніжністю присутніх вразила колекція Аліни Бурко «Зоряне сяйво», створена за мотивами повісті-казки «Маленький Принц» Антуана де Сент-Екзюпері, а «Gold Elegante» підкорила своєю золотою елегантністю. 


Свято пройшло на одному диханні – святий Миколай об’єднав усіх присутніх. Адже кожен хоче відчувати та дарувати добро, любов та увагу. 

https://oblrada.kr.ua/event/2553467677

https://t.me/oblrada_kr/4552

            

585Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: