Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/29/na-kirovogradschini-rozpochalosja-navchannja-krizovih-konsultantiv-.htm
новини, 29 листопада 2023

На Кіровоградщині розпочалося навчання «Кризових консультантів»


За підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Благодійного фонду "Безпечне майбутнє" на Кіровоградщині розпочалося навчання «Кризових консультантів». 


Навчають волонтерів, вчителів, лікарів, науковців та усіх небайдужих методикам виведення постраждалих під час надзвичайних подій з кризового та шокового стану, наданню першої психологічної допомоги дітям та їх родинам, принципам психогігієни в роботі з кризою тощо. 


Протягом 27 годин, розділених на 6 днів слухачі курсу опановуватимуть та вдосконалюватимуть навички роботи в надзвичайних і конфліктних ситуаціях, ймовірними жертвами яких є як діти, так і дорослі. Учасники занять обговорюють афективні стани, стреси та гострі реакції на них, способи переходу людини із буденного стану до стану «рятівник», сприйняття важких психоемоційних ситуацій тощо. А викладення теорії постійно супроводжуватиметься практичними вправами та завданнями.

https://t.me/kirovohradskaODA/14221

         

320Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: