Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/27/u-kropivnitskomu-prodovzhujut-usuvati-naslidki-negodi.htm
новини, 27 листопада 2023

У Кропивницькому продовжують усувати наслідки негоди


Підсумки роботи комунальних служб за минулу добу у пік негоди, що розгулялася у Кропивницькому, підбив сьогодні, 27 листопада, заступник міського голови Олександр Вергун під час брифінгу. Прокоментував він і поточний стан справ з прибирання міста від снігу. 

 

Усі комунальні служби міста про негоду були завчасно попереджені і провели вихідні у робочому режимі. Цілу ніч, з 17.00 вчорашнього вечора і до 05.00 ранку сьогодні,  комунальники прибирали магістральні вулиці міста після снігопаду. І вже зранку  громадський транспорт виїхав на свої маршрути. Були випадки, коли залучались і надзвичайники — довелось розпилювати аварійні дерева та  буксирувати авто, яких знесло з проїжджої частини.

 

- Вчора були перебої із водопостачанням по селищу Новому. Було відключення на станції першого підйому. Там аварійна бригада запустила дизель-генератор на ніч для насосів . Станом на зараз водопостачання селища відновлене. Ситуація контрольована, - повідомив Олександр Вергун.

 

Загалом, за словами заступника міського голови, станом на ранок 27 листопада у Кропивницькому тепло, водо- і газопостачання здійснювалося у штатному режимі . Є в місті 5 будинків, які не підключені до теплопостачання, там працюють аварійні бригади і в підвалах цих будинках, і на інженерних комунікаціях.

 

Прибирання міста від снігу триває сьогодні, продовжиться воно і завтра.

 

- Дві одиниці комунальної техніки працюють на дорогах міста вдень. А в ніч так само вийде спеціалізована техніка, яка розчищатиме магістральні дороги до асфальтового покриття. Завтра комунальники перейдуть до інших вулиць і віддалених мікрорайонів, - підсумував Олександр Вергун.

https://www.facebook.com/krrada.official


370Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: