Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/24/u-kropivnitskomu-raioni-rjatuvalniki-nagadali-zhiteljam-sela-verbljuzhka-pravila-bezpeki-u-pobuti.htm
новини, 24 листопада 2023

У Кропивницькому районі рятувальники нагадали жителям села Верблюжка правила безпеки у побуті


На Кіровоградщині рятувальники посилюють роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання правил безпечної життєдіяльності, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


23 листопада профілактичне відпрацювання відбулося у житловому секторі села Верблюжка Новгородківської громади Кропивницького району.


Рятувальники нагадали господарям, що в опалювальний період необхідно постійно тримати під контролем димарі, грубки та печі, перевіряти справність газового обладнання, при наявності найменшого недоліку – запрошувати фахівців для усунення несправностей. 


Також надзвичайники радили користуватися лише справними електрообігрівачами, не залишати прилади ввімкненими на ніч та в жодному разі не сушити на них одяг. А ще наголошували, що генераторами та різними альтернативними джерелами обігріву потрібно користуватися, суворо дотримуючись правил експлуатації.


Фахівці Служби порятунку переконували громадян подбати про безпеку дітей: не залишати їх без нагляду, навчати правилам безпеки, усунути всі небезпечні предмети з їх поля зору. 


Крім того, жителів села закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги та бути обережними при виявленні боєприпасів і їх небезпечних уламків.


На завершення розмови працівники пожежно-рятувальної служби надавали громадянам застережні листівки. 

         


459Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: