Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/24/u-kirovogradskii-ova-na-zasidanni-koalitsii-kirovogradschina-1325-pidpisali-onovlenii-memorandum.htm
новини, 24 листопада 2023

У Кіровоградській ОВА на засіданні Коаліції «Кіровоградщина 1325» підписали оновлений меморандум


У Кіровоградській ОВА на засіданні Коаліції «Кіровоградщина 1325» підписали оновлений меморандум про партнерство у межах локалізації у Кіровоградській області резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» та Національного плану дій з її виконання. 


Меморандум наголошує на важливій ролі жінок у запобіганні і врегулюванні конфліктів та у розбудові миру та безпеки, а також закликає забезпечити більш активну участь жінок на всіх рівнях прийняття рішень. Він визначає відносини та напрями співробітництва між представницями органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, закладів вищої освіти, підприємств, установ, організацій та інших не заборонених законом України об’єднань, які і є Сторонами підписання документу. 


Також учасники наради обговорили план заходів у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка відбудеться у період з 25 листопада по 10 грудня 2023 року. 


1325 «Жінки, мир, безпека» - це стратегія, яка ґрунтується на інтересах і потребах людей на місцях, спрямована знизу вгору, спирається на розуміння, що місцева зацікавленість і участь приводять до розробки ефективніших політик та їхнього послідовного впровадження.

https://t.me/kirovohradskaODA/14037

      

246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: