Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/24/politseiskii-z-kirovogradschini-zdobuv-peremogu-u-chempionati-svitu-z-edinoborstv-international-combat-organisation-.htm
новини, 24 листопада 2023

Поліцейський з Кіровоградщини здобув перемогу у чемпіонаті Світу з єдиноборств «International Combat Organisation»


Чемпіонат відбувся з 19 по 23 жовтня у місті Халл, Велика Британія, за участі 833 спортсменів із 24 країн. До складу української збірної ввійшли 34 спортсмени, серед яких п’ятеро – представники Збройних сил України та Міністерства внутрішніх справ. 


Поліцейський Микола Паливода, майстер спорту України з боксу, став Чемпіоном Світу у ваговій категорії 75 кілограмів. Провівши чотири поєдинки з представниками Англії, Франції, Угорщини та Уельсу, у фіналі здобув дострокову перемогу над угорським спортсменом за розділом фрі бокс лайт.


Також виборов срібну медаль за розділом фрі бокс, виконавши спортивний норматив для отримання звання «Майстер спорту України міжнародного класу».


За високі спортивні досягнення та внесок у розвиток спорту і фізичної культури, керівник поліції області Роман Козьяков вручив правоохоронцю заохочення і подякував за гідне представлення країни та відомства зокрема на змаганнях такого масштабу.


Загалом на чемпіонаті Світу з єдиноборств українська збірна здобула третє командне місце,поступившись лише збірним Англії та Уельсу, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


541Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: