Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/11/24/do-merezhi-klasiv-bezpeki-na-kirovogradschini-doednavsja-sche-odin-oseredok.htm
новини, 24 листопада 2023

До мережі класів безпеки на Кіровоградщині доєднався ще один осередок


Зранку рятувальники спільно з правоохоронцями помчали до с. Верблюжка, що у Кропивницькому районі. У місцевому навчально-виховному комплексі відбулося урочисте відкриття класу безпеки. А така знаменна подія для невеличкого населеного пункту просто не могла відбутися без провідників безпеки, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Оформлення класу безпеки витримано у чотирьох локаціях, що дозволяють розкрити найважливіші теми безпекового напрямку найбільш повно та цікаво для підростаючого покоління. Перший урок безпеки у новоствореному класі, звісно ж, провели надзвичайники разом з поліціянтами. 


Розпочали заняття з правил пожежної безпеки, які учні пригадували під час розв’язання ребусів та квестових завдань. Далі приступили до вивчення алгоритму дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів. Головне завдання — довести цю навичку до автоматизму, щоб дитина, натрапивши на боєприпас, не розгубилася, могла чітко та впевнено, а найважливіше - безпечно діяти. 


Психологиня Служби порятунку навчила школярів простих та ефективних технік, що дозволять виробити корисну звичку дбати про своє ментальне здоров’я щодня. 


Від працівників ювенальної превенції ГУ НП в області діти дізналися про правила безпеки на вулиці, запобігання булінгу в шкільному колективі та профілактику шкідливих звичок.


Докладені зусилля виправдали себе та перший урок безпеки у новому класі пройшов з успіхом. 


Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=y57moyIMpWY

                     

770Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: