Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/10/11/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-interaktivnii-zahid-stezhka-do-mentalnogo-zdorov-ja-.htm
новини, 11 жовтня 2023

У Кропивницькому відбувся інтерактивний захід "Стежка до ментального здоров'я"


В рамках проведення форуму «Ментальне здоров’я – плекаємо стійкість» до Всесвітнього дня ментального здоров'я в обласному центрі відбувся інтерактивний захід "Стежка до ментального здоров'я".


Усі бажаючі мали змогу взяти участь у цьому заході, який розгорнувся в місті протягом дня. Учасники мали можливість пройти "Стежкою до ментального здоров'я" від стадіону "Зірка" до бібліотеки Чижевського і далі до волонтерського простору "Атмосфери Мир2.0".


Там їх чекали різноманітні інструменти самодопомоги та підтримки, корисна інформація, тестування ментального стану, спортивні активності, майданчики від молодіжних центрів та спільнот, майстер-класи, батьківські клуби та багато іншого. Учасники долучилися до важливого діалогу про ментальне здоров'я та позитивної взаємодії між громадянами міста.


Активності на різних локаціях відвідали близько 300 містян, познайомилися з сервісами від ГО "Десяте квітня", Кіровоградської ОО ТЧХУ, "Лікарів без кордонів", Мобільної бригади 49:3, Молодіжного центру Кіровоградської області, "СпівДія Хаб" та інших.


https://t.me/kirovohradskaODA/12805

      

472Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: