Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/21/znam-janski-rjatuvalniki-vlashtuvali-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-dlja-doshkilnjat.htm
новини, 21 вересня 2023

Знам’янські рятувальники влаштували акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти” для дошкільнят


Безпековий марафон на Кіровоградщині триває, а відтак, усі заклади освіти активно долучаються до заходів з навчання підростаючого покоління основам безпечної життєдіяльності. Не виключенням є і дитячі садочки.


Сьогодні, 20 вересня, працівники Служби порятунку завітали до дошкільного навчального закладу №7 м. Знам’янки Кропивницького району, аби розповісти про роботу рятувальників та влаштувати  активну розвагу безпекового спрямування для малечі.


З нетерпінням чекали вихованці дитсадочку на приїзд пожежних. А коли, нарешті, пожежно-рятувальний автомобіль з’явився на подвір’ї, малеча радісно заплескала в долоні, вітаючи довгоочікуваних гостей. 


Разом з рятувальниками діти пригадали правила пожежної безпеки, запам’ятали, як діяти у разі пожежі в приміщенні, а головне — як запобігти вогняному лиху. З інтересом дошкільнята вивчали вміст пожежно-рятувального автомобіля, допитливі оченята зазирали у кожен куточок, а від запитань не було відбою, адже тут усе для них нове та цікаве. 


Навчали дошкільнят і правилам дій у разі знаходження підозрілих предметів, а також пояснювали, чим вони можуть бути небезпечні. 


З огляду на досить юний вік учасників, традиційний конкурс бойовок трансформувався у фотосесію в пожежних касках. Та навіть їх утримати на маленьких голівках було складно, тож, бійці місцевого підрозділу із задоволенням допомогли малим дослідникам під час примірки пожежного спорядження.


Так весело і пізнавально провели малі час у товаристві надзвичайників, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

                  

262Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: