Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/09/15/v-oblasnomu-tsentri-kirovogradschini-rozpochala-robotu-druga-politseiska-stantsija.htm
новини, 15 вересня 2023

В обласному центрі Кіровоградщини розпочала роботу друга поліцейська станція


Її облаштували у селищі Гірничому Кропивницької громади, яка долучилася до впровадження проєкту у 2021 році. Відтоді на території селища Нового працюють двоє поліцейських офіцерів громади.


У відкритті нової поліцейської станції взяли участь начальник обласної військової адміністраціїАндрій Райкович, заступник очільника поліції області Олександр Сагаль, заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін, керівник районного управління поліції Андрій Гудіма, курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ та представники засобів масової інформації, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Обслуговуватиме територію селища, де проживає близько шести тисяч мешканців, поліцейський офіцер громадиМаксимВарняга. Під час заходу йому вручили ключі від службового автотранспорту. Також присутні оглянули приміщення, обладнане за сприяння громади всім необхідним для роботи правоохоронця.


«Сьогодні на Кіровоградщині запрацювала 39 поліцейська станція. Із Кропивницькою громадою маємо тісну співпрацю з безпекових питань та реалізації проєкту, за що дуже вдячні. Найближчим часом плануємо відкриття третьої станції в обласному центрі. У рамках меморандуму, підписаного цьогоріч у січні, відбувся відбір кандидата на посаду, вінпройшов спеціалізоване навчання і готовий працювати поліцейським офіцером громади», - зазначив заступник очільника обласної поліції Олександр Сагаль.


Загалом вже у 36 територіальних громадах областіфункціонують поліцейські станції, вісім із яких відкрито з початку поточного року – у Надлацькій, Аджамській, Тишківській, Пантаївській, Онуфріївській, Олександрівській, Суботцівській та Новоукраїнській територіальних громадах.


                  

1047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: