Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/08/07/v-bibliotetsi-imeni-chizhevskogo-vidkrilasja-blagodiina-vistavka-foto-.htm
новини, 7 серпня 2023

В бібліотеці імені Чижевського відкрилася благодійна виставка (ФОТО)


У відділі краєзнавства бібліотеки Чижевського відкрилася фотовиставка «Тиша миттєвостей». Її автор - Артем Безшкуренко – молодийкропивницькийнауковець і краєзнавець таким чином вирішив допомогти Збройним Силам України. 


Умовно виставка складається з двох частин: монохромної і концептуальної та кольорової і пейзажної. Майже на усіх світлинах – Кропивницький – унікальне і яскраве, на переконання автора, місто. Не потрібно шукати красу деінде, в пустелі чи джунглях, вона тут, поруч, у сусідньому парку. Треба лише придивитись. І тоді, ймовірно, вдасться спіймати ту саму неповторну мить. 


Артем Безшкуренко фотомистецтвом займається більше десяти років. Для нього це пошук краси, гармонії і тієї самої тиші миттєвостей, в яких залишається час.


Відвідувачі виставки можуть отримати фотороботу, що припала до душі, задонатившина рахунок будь-якого фонду, що займається підтримкою Сил оборони. Суму переказу покупець визначає самостійно. Фото можна буде отримати після завершення експонування виставки наприкінці серпня.


Запрошуємо до перегляду!


Запис презентації можна переглянути на бібліотечному YouTube-каналі за посиланнямhttps://www.youtube.com/watch?v=Gc9JWOI8VYY.

      

373Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: