Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/19/na-kirovogradschini-gotujut-p-jatu-grupu-krizovih-konsultantiv-jaki-nadavatimut-ditjam-ta-ih-rodinam-dopsihologichnu-dopomogu-v-stresovih-situatsijah.htm
новини, 19 червня 2023

На Кіровоградщині готують п'яту групу кризових консультантів, які надаватимуть дітям та їх родинам допсихологічну допомогу в стресових ситуаціях


За сприяння Дитячого фонду ООН (Юнісеф) на Кіровоградщині готують п'яту групу кризових консультантів, які надаватимуть дітям та їх родинам допсихологічну допомогу в стресових ситуаціях.


Як повідомили представники дитячого фонду “Безпечне майбутнє”, впродовж шести занять 17 слухачів отримають навички виведення людей із стану гострого стресу. Сьогодні це не тільки професійні психологи, а й представники громадських організацій, що допомагають постраждалим від російського вторгнення в Україну, дітям військових, внутрішньо-переміщеним особам тощо.


Необхідні знання та навички надає сертифікований тренер Андрій Фоменко.


Йдеться про кризу та стрес у постраждалих від надзвичайних подій, надання першої психологічної допомоги, принципи психогігієни в роботі з кризою та багато іншого.


Навчання відбуваються у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні».

https://t.me/kirovohradskaODA/9921

   

397Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: