Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/09/u-kropivnitskii-miskii-radi-poglibljuvali-znannja-z-informatsiinoi-bezpeki.htm
новини, 9 червня 2023

У Кропивницькій міській раді поглиблювали знання з інформаційної безпеки


Щодня в інтернеті від дій зловмисників страждають як рядові користувачі, так і великі державні й приватні компанії, органи влади. Викрадення коштів і конфіденційних відомостей, блокування роботи комп’ютерних систем та обладнання, знищення даних — спектр інтересів хакерів доволі широкий. 


8 червня, посадові особи органів місцевого самоврядування й працівники комунальних підприємств Кропивницької міської ради взяли участь у навчанні на тему “Основи інформаційної безпеки”.


Тренінг провела доцентка кафедри оперативно-розшукової діяльності та інформаційної безпеки Донецького державного університету внутрішніх справ Ольга Габорець. Вона роз’яснила учасникам навчання ключові вимоги інформаційної гігієни в кіберпросторі та безпеки в соціальних мережах, розповіла про основні види кібератак, на конкретних прикладах проілюструвала механізми дій зловмисників, надала рекомендації щодо протидії їм.


https://www.facebook.com/krrada.official



      

237Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: