Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/08/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-pershii-oblasnii-forum-z-tsifrovoi-transformatsii-kirovogradschini.htm
новини, 8 червня 2023

У Кропивницькому відбувся перший обласний форум з цифрової трансформації Кіровоградщини


У Кропивницькому відбувся перший обласний форум з цифрової трансформації Кіровоградщини "Central Ukrainian Digital Event 2023".


Як акцентував керівник проектної групи обласного координаційного центру Сергій Воробйов, мета форуму - розповісти про напрацювання та плани щодо покращення стану цифровізації Кіровоградщини.


За його словами, першим кроком для налагодження довготривалої та перспективної роботи у ОВА над питанням цифрової трансформації було створено обласний координаційний центр з питань реалізації заходів та проектів у сфері цифрової трансформації, цифрового розвитку та цифровізації, що об’єднав більше ста представників територіальних органів, громад, бізнесу, комунальних закладів, а також, експертів та науковців, які працюють у профільних робочих групах. 


У перспективі, кожна з цих робочих груп трансформується у самостійні одиниці цифрових змін:  проектний офіс, інноваційний технопарк, спеціалізоване комунальне підприємство, молодіжний цифровий центр та цифровий прес-центр.

https://t.me/kirovohradskaODA/9771

                   

404Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: