Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/07/bezpereshkodnii-dopusk-do-ob-ektiv-ukrittja-tse-zberezheni-zhittja-ljudei-mosin.htm
новини, 7 червня 2023

Безперешкодний допуск до об’єктів укриття – це збережені життя людей, - Мосін


Забезпечені безперешкодним допуском об’єкти укриття – це збережені життя людей. На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради з керівниками виконавчих органів міської ради 06 червня.


За результатами проведених минулого тижня апаратної наради і засідання міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, впродовж трьох днів: п'ятниці, суботи та неділі, спільними робочими групами за участі представників відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області та Управління патрульної поліції в Кіровоградській області здійснювалася оперативна перевірка щодо належного утримання у постійній готовності об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту: сховищ, споруд подвійного призначення, найпростіших укриттів, швидкоспоруджуваних захисних споруд та забезпечення безперешкодного доступу до них населення.


- Станом на сьогоднішній день вже перевірено усі сховища цивільного захисту. Перевіркою встановлено, що майже до усіх забезпечено безперешкодний доступ, - відзначив Олександр Мосін. -  Виключення становлять сховища, які знаходяться на балансі ПрАТ «Кіровоградгранкар'єр», по вул Автолюбителів, 5 та ПП Овечко В. С. по вул. Промисловій, 2-а до яких не забезпечено доступ населення та не було допущено перевіряючих. До керівників цих двох підприємств будуть вживатися відповідні заходи реагування. 


В кращу сторону в питанні утримання сховищ відзначили такі підприємства, як АТ «Ельворті», ПАТ «Гідросила», АТ «Зорянка», комунальні підприємства - КП «Теплоенергетик», КП «Електротранс» та ряд інших.


Наразі продовжується робота з перевірки найпростіших укриттів на об'єктах житлового фонду, в закладах освіти та охорони здоров'я.


252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: