Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/06/u-kropivnitskomu-raioni-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-bezpeki-na-vodi.htm
новини, 6 червня 2023

У Кропивницькому районі рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на воді


Відпочинок біля водойм літньої пори найбільш поширений варіант дозвілля  для багатьох. Та чи кожен добре знає, як поводитися на узбережжі, аби відпочинок приносив лише задоволення та був безпечним. Про те, яких правил необхідно дотримуватись, щоб не трапилося біди, нагадують мешканцям Кіровоградської області рятувальники Головного управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів під час профілактичних  рейдів, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 6 червня, працівники Служби порятунку провели роз’яснювальну роботу біля водойм у громадах Кропивницького району.


Фахівці пожежно-рятувальної служби наголосили, що легковажність та порушення правил поведінки на воді, купання у стані алкогольного сп'яніння є одними з головних факторів ризику. 


Також рятувальники закликали дорослих до постійного контролю за дітьми, порадили навчати малечу правил безпеки та заохочувати їх слідувати алгоритму безпеки на воді.


У спілкуванні з громадянами надзвичайники нагадали про порядок надання першої невідкладної допомоги постраждалим при утопленні. Закликали відпочиваючих не випробовувати долю та не пірнати у водойму, де не перевірене дно, та купатися лише в офіційно визначених зонах відпочинку. 


У ході роз’яснювальної роботи серед громадян розповсюдили листівки із застереженнями.


                     

294Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: