Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/06/cherez-pidriv-kahovskoi-ges-ta-evakuatsiju-mistsevih-meshkantsiv-kirovogradschina-gotova-priimati-vnutrishno-peremischenih-osib.htm
новини, 6 червня 2023

Через підрив Каховської ГЕС та евакуацію місцевих мешканців Кіровоградщина готова приймати внутрішньо переміщених осіб


Заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова та представники профільних структурних підрозділів облвійськадміністрації взяли участь у онлайн-нараді щодо обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України “Деякі питання функціонування місць компактного поселення".


Як акцентувала Катерина Колтунова, Кіровоградська ОВА вже надала свої пропозиції для внесення у проєкт постанови. Також посадовиця повідомила, що в області забезпечено належні умови для перебування внутрішньо переміщених осіб, які прибувають на територію області з районів ведення бойових дій, їх належну соціальну та матеріальну підтримку.


Як уже повідомлялось раніше, через підрив Каховської ГЕС та евакуацію місцевих мешканців Кіровоградщина готова приймати внутрішньо переміщених осіб. Для розміщення ВПО в області наявно понад 5 тисяч місць.

https://t.me/kirovohradskaODA/9738


332Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: