Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/03/vid-sumniviv-do-tverdogo-rishennja-.htm
новини, 3 червня 2023

Від сумнівів до твердого рішення!

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує бажаючих на лекцію, котру проведе фахівчиня з розвитку бізнесу онлайн, менеджерка проєкту "Свій до свого про своє" Наталія Червякова у середу, 7 червня (початок о 16:00, тривалість - біля півтори години). 


Пані Наталія познайомить присутніх з якісним українським продуктом, розповість, як жінці можна реалізувати себе: стати успішною та незалежною. Запрошуємо на теплу зустріч з кавою, солодощами та подарунками! 

Щоб завітати на зустріч, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://7xro.short.gy/2BdHMK - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у зазначений день і час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер".

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop  та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або у Фейсбуці - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки.

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко.  Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko 


438Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: