Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/06/02/dtp-v-novoukrainskomu-raioni-zaginuv-cholovik-foto-.htm
новини, 2 червня 2023

ДТП в Новоукраїнському районі: загинув чоловік (ФОТО)


2 червня о 08:34 до Служби порятунку надійшло повідомлення про, те що на автодорозі М-30 «Стрий-Ізварине» біля  с. Велика Виска Маловисківської територіальної громади Новоукраїнського району сталося ДТП та потрібна допомога рятувальників.


Одразу до місця події було направлено особовий склад 23-ї пожежно-рятувальної частини. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що легковий автомобіль Kia Rio злетів у кювет та перевернувся на дах. На момент аварії у салоні авто перебувало дві особи. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій 1955 р.н. та травмовано пасажирку 1960 р.н. 


Рятувальники доправили постраждалу жінку з кювету до автомобіля екстреної медичної допомоги. Потім деблокували тіло загиблого чоловіка з пошкодженого автомобіля. 


За допомогою автомобільної лебідки ГАЗ-66 автомобіль Kia Rio було вилучено з кювету, встановлено на колеса та відбуксировано в безпечне місце, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

          

697Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: