Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/24/z-pochatku-roku-podatkivtsjami-kirovogradschini-vidano-527-litsenzii-na-pravo-rozdribnoi-torgivli-pidaktsiznoju-produktsieju.htm
новини, 24 березня 2023

З початку року податківцями Кіровоградщини видано 527 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією


Протягом січня-лютого 2023 року податковою службою області платникам регіону видано 527 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 271 ліцензію, тютюновими виробами – 256. За вказаний період анульовано 117 ліцензій. Про це у коментарі місцевим ЗМІ розповіла заступник начальника Головного управління ДПС у Кіровоградській області Світлана Кондратюк.


Посадовиця також наголосила, що у січні-лютому 2023 року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 2,2 млн грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Протягом січня-лютого 2023 року організовано та направлено роботу на максимальне забезпечення надходжень доведених індикативних показників доходів до державного та місцевого бюджетів, а також на підвищення рівня якісних показників роботи.


Так, у січні-лютому 2023 року виконання доведених індикативних показників з акцизного податку до державного бюджету склали: 


- з вироблених в Україні підакцизних товарів забезпечено на 54,8 відсотків. Фактично надійшло 463,6 тис. грн;


- з ввезених на митну територію України підакцизних товарів забезпечено на 391 відсотків. Фактичні надходження склали 351,9 тис. гривень.


За січень-лютому поточного року виконання доведених індикативних показників акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевого бюджету забезпечено на 97,7 відсотків. Фактичні надходження склали 20 млн 651,9 тис. гривень.


655Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: