Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/22/u-kirovogradskii-tpp-prezentujut-instrumenti-pidtrimki-eksportoorientovanih-virobnikiv-oblasti.htm
новини, 22 березня 2023

У Кіровоградській ТПП презентують інструменти підтримки експортоорієнтованих виробників області


У Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті за підтримки USAID презентують інструменти фінансової підтримки експортоорієнтованих виробників області. Про це повідомила директор ТПП Ірина Саєнко сьогодні, 22 березня.


Воркшоп «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку» проведе Експортно-кредитне агентство за підтримки Програми USAID «Конкурентноспроможна економіка України».


«Запрошуємо до участі бізнес, який планує здійснювати зовнішньоекономічну діяльність. Експерти Експортно-кредитного агентства також можуть надати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспортної фінансової підтримки. До спілкування долучаться представники регіональних відділень банків, які вже надають підприємцям пільгове кредитування на виконання контрактів», - розповіла Ірина Саєнко.


Презентація розпочнеться 27 березня о 10:00. Попередня реєстрація: https://forms.gle/7XnejyGPzFR9xgNT8. 


Як уже повідомлялося, голова обласної ради Сергій Шульга в ефірі Українського радіо. Кропивницький наголосив, що залучення інвестицій на Кіровоградщину - ключова місія співпраці з членами Асамблеї європейських регіонів.

https://t.me/oblrada_kr/2791


346Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: