Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/17/prezentatsiju-kirovogradschini-v-es-planuemo-na-kinets-travnja-shulga.htm
новини, 17 березня 2023

Презентацію Кіровоградщини в ЄС плануємо на кінець травня, - Шульга


Презентація Кіровоградської області для членів Асамблеї європейських регіонів в Брюсселі має відбутися вже наприкінці травня. Про це повідомив голова облради, представник "Слуги Народу" Сергій Шульга під час пресконференції сьогодні, 17 березня.


«Плануємо презентувати потенціал Кіровоградщини наприкінці травня. Уже провів наради з нашим департаментом агропромислового розвитку та з президентом обласної ТПП Іриною Саєнко. Визначили ключові напрямки і починаємо готуватися. Для нас це надзвичайно відповідальний момент», - зазначив Сергій Шульга.


Як повідомлялося, голова Кіровоградської обласної ради здійснив робочу поїздку до Брюсселю, де зустрівся з представником України при Європейському Союзі, а також при Європейському Співтоваристві з атомної енергії Всеволодом Ченцовим.


Нагадаємо, у грудні 2022 року депутати облради підтримали ініціативу Сергія Шульги про вступ до Асамблеї європейських регіонів.

https://t.me/oblrada_kr/2778


628Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: