Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/14/psihologi-rjatuvalnoi-sluzhbi-kirovogradschini-proishli-kurs-krizovii-konsultant-.htm
новини, 14 березня 2023

Психологи рятувальної служби Кіровоградщини пройшли курс «Кризовий консультант»


Психологи Головного управління ДСНС в області разом з працівниками Нацполіції пройшли 6-денний курс  «Кризовий консультант». Навчання фахівців екстрених служб відбулось під керівництвом досвідченого кризового психолога Андрія Фоменка та стало можливим за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Благодійного фонду «Безпечне майбутнє». Програма курсу передбачала розгляд питань щодо надання першої психологічної допомоги постраждалим у кризових ситуаціях, у стані стресу, а також вивчення особливостей реакції на стрес різних груп людей, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 


Більша частина навчальних занять мала практичне спрямування, адже під час виконання вправ та тренінгових завдань психологи знайомилися з кризовими станами та відпрацьовували навички роботи з ними. В рамках навчального курсу приділили увагу принципам психогігієни в роботі з кризою, зокрема, у роботі з військовими та особами, які перебували у зоні активних бойових дій. Учасники заходу відточували вміння діяти за чітким алгоритмом дій, що є дуже важливим в екстремальних умовах для надання своєчасної та якісної психологічної допомоги постраждалим у кризових станах.


За результатами пройденого курсу усі учасники отримали відповідні сертифікати.


               

378Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: