Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/03/09/grupi-pidtrimki-dlja-ukraintsiv-jaki-vtratili-naiblizhchih-pid-chas-viini.htm
новини, 9 березня 2023

Групи підтримки для українців, які втратили найближчих під час війни


Загибель рідних людей – болюча та дуже відчутна. У цей складний період важливо отримувати підтримку всіма можливими способами.


Психологи Гарячої лінії кризової допомоги УВФ готові допомогти українцям, які втратили рідних. Тому запускають групи підтримки. Це можливість побути поруч із людьми, які мають схожий досвід, отримати взаємотурботу.


Для відвідування групи ви можете обрати зручний для вас формат:


офлайн у Києві

онлайн 


Учасники зустрічатимуться з психологами кожні два тижні у вихідні. Група розрахована на 8-12 зустрічей. Її вестимуть сертифіковані психологи, які навчались 8-кроковій програмі, розробленій Центром психологічної підтримки для людей, які втратили близьких. 


Участь безплатна. Щоб приєднатись, зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/kwdk4FLAsEdganKS7 


Ми сконтактуємо з охочими доєднатися протягом 3-х робочих днів після реєстрації та узгодимо час для індивідуальної зустрічі у форматі онлайн через платформу ZOOM.


Ми – поруч і готові допомогти.


Проєкт реалізує Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів за підтримки IREX і Фонду швидкого реагування.


1223Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олена10 березня 2023 20:00
0
Для детальної інформації щодо груп підтримки, а також коли відчуваєте, що важко, звертайтеся за номером 0800332029. Наші психологи вислухають і підтримають. Ми працюємо цілодобово, дзвінки в межах України безкоштовні.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: