Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/02/22/sche-9-ditjachih-tochok-spilno-vidkrijut-u-gromadah-kirovogradskoi-oblasti.htm
новини, 22 лютого 2023

Ще 9 дитячих точок «Спільно» відкриють у громадах Кіровоградської області


Ще 9 дитячих точок «Спільно» відкриють у територіальних громадах Кіровоградської області. Про це повідомила директор обласної універсальної наукової бібліотеки імені Чижевського Валентина Животовська у ході звіту голові обласної ради Сергію Шульзі.


Дозвіллєві простори запрацюють у центральних публічних бібліотеках.


«Наприкінці січня дитяча точка «Спільно» запрацювала у нашій бібліотеці. Відкриття ще дев‘ятьох ми готуємо у центральних бібліотеках громад, співпрацюючи з благодійним фондом «Безпечне місто» та UNICEF. Наразі облаштовуємо такі простори у Гайвороні та Голованівську», - уточнила директор обласної бібліотеки.


Дитячі точки «Спільно» також відкриють у Новомиргороді, Світловодську, Знам’янці, Долинській, Олександрівці, Приютівці й Онуфріївці. 


«Обласна бібліотека Чижевського є методичним центром для публічних бібліотек у громадах, тому ми координуємо створення дозвіллєвих просторів від UNICEF. Відкриття перших точок плануємо на березень», - уточнила Валентина Животовська.


Як уже зазначалося, Кіровоградський обласний академічний театр ляльок в рамках роботи дитячих точок «Спільно» від UNICEF показує вистави й влаштовує розважальні заходи для відвідувачів.


412Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: