Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/02/09/junih-kropivnichan-zaproshujut-v-osvitnii-prostir-chromjunior-.htm
новини, 9 лютого 2023

Юних кропивничан запрошують в освітній простір «ChromJunior»


У Кропивницькому в бібліотеці Чижевського розпочинає свою роботу освітній простір «ChromJunior». 


За допомогою сучасних багатофункціональних хромбуків в ньому можна навчитися безпечно подорожувати мережею Інтернет, створювати анімовані проєкти та інтерактивні вправи, short story та презентації. А ще самостійно запрограмувати роботів. 


Якщо вашого тинейджера не відтягнути від ноута чи телефону, запропонуйте йому розваги зробити крутішими та цікавішими, а захоплення більш корисними та пізнавальними.


Так, в найближчі два місяці в освітньому просторі «ChromJunior» його учасники приділятимуть увагу безпеці ігр в Мережі, поглинуть в інтерактивне середовище мови програмування Scratch, займатимуться кодуванням, відкриватимуть для себе можливості онлайн-сервісу LearningApps, створюватимуть фото- і відеопрезентації в Canva та багато іншого.


Освітній простір «ChromJunior» працюватиме щосуботи о 12:00. Усі активності безкоштовні! Це стало можливим завдяки гуманітарній  допомозі благодійного фонду «Безпечне майбутнє».


Реєстрація за посиланням https://forms.gle/pdAzyN7JL7RBpWWC9 


До речі, попрацювати за хромбуками можна кожного дня, наприклад, коли вдома немає світла. Запрошуємо дівчат та хлопців 10-14 років до бібліотеки Чижевського!


Освітній простір відкриється 11 лютого.


https://www.facebook.com/krrada.official

560Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: