Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2023/01/30/u-kropivnitskomu-vidkrilas-ditjacha-tochka-spilno-foto-.htm
новини, 30 січня 2023

У Кропивницькому відкрилась дитяча точка «СПІЛЬНО» (ФОТО)


27 січня 2023 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського було відкрито Дитячу точку «СПІЛЬНО» – безпечний і затишний простір, для організації дозвілля, навчання та розвитку дітей. У Точці батьки можуть залишити дітей на деякий час під наглядом педагогів, аніматорів та психологів. 


В офіційному відкритті взяли участь керівник регіональних офісів ЮНІСЕФ Бенджамін Фішер, заступник Голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні з операційної діяльності Дуглас Хагеман, керівниця програм ЮНІСЕФ в Кіровоградській області Тетяна Федоренко, директор Благодійного фонду «Безпечне майбутнє» Ірина Саєнко, заступник начальника обласнох військової адміністрації Катерина Колтунова, понад 50 дітей з м. Кропивницького, в тому числі із внутрішньо-переміщених сімей.




Дитяча точка «СПІЛЬНО» у бібліотеці Чижевського – це приміщення площею 100 кв. м., облаштоване всім необхідним для дозвілля дітей, та комфортного їх перебування. Локація створена Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з БФ «Безпечне майбутнє» у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».


Графік роботи точки: з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00, суббота з 10.00 до 17.00. У випадку повітряної тривоги найближче укриття знаходяться по вул. Пашутінській, 12, у дитячо-юнацькому клубі «Україна».


Ближчим часом по Кіровоградській області планується відкриття 10 Дитячих точок СПІЛЬНО.У такий спосіб ЮНІСЕФ намагається забезпечити дітям доступ до освітніх заходів та корисного дозвілля під час війни.

                  

525Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: