Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/11/11/pidpriemtsi-mozhut-priimati-oplatu-bezgotivkovo-navit-za-vidsutnosti-elektriki-privatbank.htm
новини, 11 листопада 2022

Підприємці можуть приймати оплату безготівково навіть за відсутності електрики - ПриватБанк


Підприємці, які обслуговуються у ПриватБанку, можуть приймати оплату за товари та послуги банківськими картками навіть за умов відключення електроенергії - використовуючи сучасні технології банку. Як повідомив член правління банку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, під час відключення електрики платити безконтактними картками та гаджетами можна через додаток Термінал, а також за допомогою платіжного QR коду та Приват24. Про це повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


“Відсутність електроенергії - це не привід відмовляти клієнтові у покупці, - говорить Євген заіграєв. - У ПриватБанку є прості та зручні лайфхаки, як  приймати безготівкові оплати, коли немає світла. Пропоную вже зараз підключити додаток “Термінал” на смартфоні або створити QR з терміналу в нашому телеграм-боті”.


Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити додаток Термінал (https://privatbank.ua/business/terminal), зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків. Підключення Терміналу займе пару хвилин.


Також торгівці на час відсутності електрики можуть використовувати QR код свого POS-терміналу у смартфоні. Для цього треба зайти у телеграм-бот https://t.me/privatBank_acquiring_bot, натиснути QR для сплати та ввести мерчант терміналу (можна побачити на будь-якому чеку цього ж POS-термінала, починається на S, наприклад S1240RWZ). Для оплати покупцю достатньо відкрити Приват24, сканувати QR код продавця, ввести суму товару та підтвердити операцію.




1735Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: