Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/z-pochatku-roku-do-podatkovoi-sluzhbi-kirovogradschini-nadiishlo-52-zapiti-na-otrimannja-publichnoi-informatsii.htm
новини, 10 серпня 2022

З початку року до податкової служби Кіровоградщини надійшло 52 запити на отримання публічної інформації


Протягом січня-липня цього року до Головного управління ДПС у Кіровоградській області надійшло 52 запита на отримання публічної інформації, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Найбільше запитів на отримання публічної інформації надійшло від юридичних осіб – 32 запита. Від фізичних осіб за сім місяців 2022 року надійшло 20 запитів на отримання публічної інформації.


За результатами розгляду запитів: задоволено – 33, відмовлено у розгляді по 16 запитам, залишаються на розгляді 3 запита. 


Види запитуваної інформації: щодо діяльності суб’єктів господарської діяльності, надання копій документів, критеріїв ризиковості платника податків, роботи органів ДПС, кількості платників, проведення контрольно-перевірочної роботи, щодо інформації про архів, розрахунку виплачених сум та передачі товарно-матеріальних цінностей, зняття з обліку ФОП, податкового боргу та електронного кабінету, статусу платника ПДВ.



642Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: