Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/na-kirovogradschini-pidpisano-memorandum-pro-spivpratsju-schodo-stvorennja-bezpekovogo-seredovischa-u-zakladah-osviti-foto-.htm
новини, 10 серпня 2022

На Кіровоградщині підписано Меморандум про співпрацю щодо створення безпекового середовища у закладах освіти (ФОТО)


9 серпня в Головному управлінні Нацполіції в Кіровоградській області відбулась робоча зустріч керівництва ГУ НП, ГУ ДСНС, департаменту освіти і науки ОВА та голів  Голованівської, Смолінської та Побузької селищних громад Кіровоградщини щодо впровадження пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі», метою якого є створення безпекового середовища у закладах освіти для школярів і вчителів, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області представив начальник Головного управління Віталій Миронюк.


Проєкт передбачає посилення партнерства та удосконалення комунікації поліції, рятувальників, закладів освіти, громади, батьківського та учнівського врядування.


Програма реалізовується за ініціативи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції у співпраці з Міністерством освіти, Міністерством розвитку громад та територій, освітнім омбудсменом, Асоціацією міст України, Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та громадами. На початку  цього року Меморандум вже був підписаний з трьома громадами Кіровоградської області. 


Відповідно до проєкту, питаннями безпеки в територіальних громадах буде опікуватися посадова особа від міської або селищної влади – «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» або «Вихователь безпеки». Спеціалісти будуть закріплені за певними закладами, де вони займатимуться безпековими питаннями у тісній співпраці з поліцейськими, рятувальниками, органами місцевого самоврядування.


Після обговорення проєкту учасники робочої зустрічі підписали Меморандум про співпрацю на засадах партнерства щодо створення безпекового середовища у закладах освіти для школярів і вчителів. 


   

614Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: