Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/10/goncharenko-tsentr-v-dobrovelichkivtsi-pidtrimav-zagalnoderzhavnu-aktsiju-mobilizatsija-monet-.htm
новини, 10 серпня 2022

Гончаренко центр в Добровеличківці підтримав загальнодержавну акцію "Мобілізація монет"


Не секрет, що кожен, від наймолодшого до найстаршого має скарбничку, в якій зберігаються копієчки. Зараз важливий внесок кожного, адже він - надзвичайно важливий! 


Тож, якщо ви готові "мобілізувати" ваші монетні заощадження, запрошуємо долучитись до участі в акції від Національного Банку України "Відправ монети на фронт".


Донатити може кожен! Благодійні внески збираємо у спеціальну скарбничку в приміщенні Гончаренко центр Добровеличківка. education and culture. Зібрані кошти буде перераховано до загальної скарбнички НБУ та відправлено на потреби ЗСУ.  Акція триває до 01 вересня 2022 року. 


Нагадаємо, що акцію "Мобілізація монет" в області першим в області розпочав ЦНАП «Прозорий офіс» Кропивницького, а далі підтримав ЦНАП Приютівської громади. У рамках акції «Смілива монета» приймаються банкноти і монети усіх номіналів, навіть ті, що зараз не є у вжитку.

https://t.me/kirovohradskaODA/2018


406Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: