Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/03/z-pochatku-roku-vid-platnikiv-kirovogradschini-do-bjudzhetu-nadiishlo-maizhe-4-mlrd-grn-esv.htm
новини, 3 серпня 2022

З початку року від платників Кіровоградщини до бюджету надійшло майже 4 млрд грн ЄСВ


Головне управління ДПС у Кіровоградській області висловлює подяку усім платникам за можливість, яку вони забезпечують у цей важкий для країни час для виплат пенсій, для фінансової підтримки наших відважних воїнів, які борються за наше майбутнє, повідомляє ГУ ДПС у Кіровоградській області.


Протягом семи місяців цього року платниками, які перебувають на обліку в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області, забезпечено надходження 3 млрд 911,9 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 


Цей показник перевищує суму сплати єдиного внеску за січень-липень 2021 року на 968,8 млн грн або 32,9 відсотків. Індикативний показник виконано на 114,9 відсотків.


У липні 2022 року забезпечено надходження 579,3 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищує показник аналогічного періоду 2021 року на 35,9 відс. або 153,1 млн гривень. 


У податковому відомстві наголошують, що дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадянам контролюється органами ДПС з метою виконання покладених завдань із забезпечення реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальної допомоги. 


Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави!



1039Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: