Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/03/vibuhotehniki-politsii-kirovogradschini-prodovzhujut-rozminovuvati-deokupovani-teritorii-derzhavi-foto-.htm
новини, 3 серпня 2022

Вибухотехніки поліції Кіровоградщини продовжують розміновувати деокуповані території держави (ФОТО)


У рамках ротації група співробітників відділу вибухотехнічної служби відправилась у Київську область на зміну колегам, які з червня виконували завдання з розмінування звільнених населених пунктів, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


За час перебування у відрядженні, вибухотехніками було обстежено територію у понад 200 га, у результаті – виявлено та знешкоджено більше 2000 боєприпасів. 


«У лісових масивах, на полях, а також в житлових приміщеннях, які місцеві мешканці змушені були покинути з початком повномасштабного вторгнення, окупаційні війська залишили дуже багато небезпечних предметів.


Тому вибухотехнікиу складі зведених загонів продовжують працювати на звільнених територіях, щоб очистити їх та відновити безпечне середовище для життєдіяльності», – зазначив заступник начальника відділу Роман Осип.


Нагадаємо, співробітнику вибухотехнічної служби, який брав участь у розмінуванні Київської області, в порядку заохочення присвоєно спеціальне звання.

            


1021Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: