Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/08/03/ukraintsi-teper-mozhut-otrimuvati-perekazi-na-grivnevi-rahunki-privatbanku-jak-tse-zrobiti.htm
новини, 3 серпня 2022

Українці тепер можуть отримувати перекази на гривневі рахунки ПриватБанку: як це зробити


Для швидкого отримання переказу потрібно лише надати відправнику IBAN гривневої картки ПриватБанку, пише novyny.live.


Українці тепер можуть отримувати перекази на гривневі рахунки ПриватБанку: як це зробити


Американська фінансова компанія, що займається операціями на міжнародних фінансових ринках MoneyGram, та ПриватБанк запустили в Україні новий сучасний сервіс грошових переказів. Він дозволяє українцям отримувати перекази MoneyGram прямим зарахуванням на гривневі рахунки ПриватБанку та банків — партнерів MoneyGram в Україні.


Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.


Для швидкого отримання переказу потрібно лише надати відправнику IBAN гривневої картки ПриватБанку або іншого українського банку та ім'я та прізвище одержувача латиницею. Після надсилання переказу гроші будуть автоматично зараховані на картку, а клієнт миттєво отримає повідомлення про зарахування коштів.


"Завдяки використанню найсучасніших технологій ми зробили отримання міжнародних переказів простим та комфортним, без додаткових зусиль з боку одержувача", — зазначила керівниця департаменту міжнародних переказів ПриватБанку Марія Страшко.


Автоматично зараховуватись на картки ПриватБанку чи інших банків буде й допомога українцям від міжнародних організацій, яка сплачується через MoneyGram. Тепер українцям не потрібно чекати на контрольний номер переказу від міжнародної організації та звертатися до відділення банків для отримання переказу.


Реквізити рахунку IBAN картки ПриватБанку можна дізнатися у Приват24 та терміналі самообслуговування.


На картки ПриватБанку перекази MoneyGram зараховуються автоматично 24/7/365. Термін зарахування переказу MoneyGram на картки інших українських банків не перевищує трьох робочих днів.


Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ПриватБанк та Mastercard запустили акцію "Підтримки багато не буває". Акція стосується українців, які постраждали від військових дій та отримують допомогу від міжнародних організацій на картку Mastercard.


1215Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: