Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/07/05/u-kropivnitskomu-politseiski-zatrimali-mistsevu-zhitelku-za-zbut-narkotikiv-foto-.htm
новини, 5 липня 2022

У Кропивницькому поліцейські затримали місцеву жительку за збут наркотиків (ФОТО)


Працівники управління карного розшуку поліції області отримали інформацію про особу, що здійснює у місті реалізацію наркотичних засобів та психотропних речовин. Нею виявилася 39-річнакропивничанка, яка вже притягуваласядо кримінальної відповідальності за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.


Оперативники спільно зі слідчим Кропивницького районного управління поліції, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, провели санкціонований обшук за місцем проживання громадянки. 


За його результатами було вилучено близько 30 зіп-пакетів з розфасованими для збуту метадоном та метамфетаміном, а також грошові кошти у сумі понад 16 тисяч гривень, отримані жінкою від незаконного обігу наркотиків.Вилучене направлено на проведення експертизи.


Особу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 


Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – від шести до десяти років позбавлення волі.


За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області

            

726Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: