Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/30/arthaus-klub-biblioteki-chizhevskogo-zaproshue-do-peregljadu-jakisnogo-novogo-evropeiskogo-ta-ukrainskogo-kino.htm
новини, 30 червня 2022

Артхаус клуб бібліотеки Чижевського запрошує до перегляду якісного, нового європейського та українського кіно


До уваги глядачів та шанувальників кіно!


Артхаус клуб бібліотеки Чижевського запрошує усіх бажаючих до перегляду якісного, нового європейського та українського кіно. 


У липні кіноклуб та кінокомпанія  "АртхаусТрафiк" пропонують анімаційні та художні фільми, психологічні триллери, комедії та шпигунські пристрасті. Усі фільми отримали премії та відзнаки.


До репертуару увійшли найкращі стрічкиз каталогу «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа».


Запрошуємо щосуботи о 16.00 до нашої актової зали.

https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/

"АртхаусТрафiк" www.arthousetraffic.com

Проект «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа» http://kinoklub.org.ua


2. 07. 2022

16.00 


СНІГУ БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ

Країна: Польща, Німеччина, 2020

Хронометраж: 113 хв.

Жанр: комедія

Режисер: Малгожата Шумовська («Обличчя»), МіхалЕнглерт

У ролях: Алек Утгофф («Дивні дива»)

Женя був у Чорнобилі в момент аварії, і, можливо, самеце стало причиною його особливих здібностей. Емігрувавши з України, він працює масажистом у невеликому польському містечку. Хлопець лікує не лише тіло, але й душу. Заможні клієнти довіряють йому свої тривоги, переживання й таємниці. Так Женя перетворився на гуру: одинокі й нещасні, попри своє багатство, люди квапляться на масаж, щоб почути, як жити далі.


9. 07. 2022

16.00 

ШПИГУНСЬКА ГРА

Країна: США, 2018

Хронометраж: 98 хв.

Жанр: трилер

Режисер: Бен Луїн

У ролях: Пол Радд, Гай Пірс, Марк Стронг, Пол Джаматті, СієннаМіллер

Розпал Другої світової війни. Життя Мо Берга, інтелектуала, поліглота, випускника престижного університету та відомого спортсмена-бейсболіста, круто змінюється, коли йому пропонують співпрацю з Управлінням стратегічних служб (попередник ЦРУ). Завдяки своїм різноманітним талантам, а також вмінню зберігати секрети, Мо швидко освоюється в ролі шпигуна. Від виконання його першого завдання залежить, щонайменше, доля цілого світу. Берг повинен вирушити в нацистську Німеччину, щоб викрасти або знищити Вернера Гейзенберга, одного з учених – розробників атомної бомби...


16.07.2022

16.00 

КРИПТОЗООПАРК

Країна: США, 2021

Хронометраж: 95 хв.

Жанр: анімація, фантастика

Режисер: Деш Шоу

Каліфорнія, 1970 рік. Поки молодь практикує вільну любов і протестує проти істеблішменту і в'єтнамської війни, в підпіллі розгортається ще одна таємна боротьба. Ветеринарка Лорен Ґрей шукає криптидів – істот, існування яких наука заперечує – та оберігає їх від злих очей у «Криптозоопарку». Та після неочікуваних гостей в її заповіднику дослідниця думає про відкриття закладу світові – щоб навчити людей і фантастичних істот співіснувати.


23. 07. 2022

16.00 

КОРОТКО КАЖУЧИ

Країна: Австралія, 2021

Хронометраж: 90 хв.

Жанр: романтична комедія

Режисер: ДжошЛоусон

У ролях: РейфСполл («Зомбі на ім’я Шон», «ЖиттяПі»), ЗараНьюман

Тедді завжди відкладає все на потім. Та, прокинувшись уранці після свого весілля, він виявляє, що здійснює стрибки в часі, – кожні кілька хвилин він переміщується в майбутнє на наступний рік свого життя. Хлопець намагається знайти вихід, аби не втратити всіх своїх років.


30. 07. 2022

16.00 

ЗЕЛЕНА КОФТА

Країна: Україна, 2014

Хронометраж: 100 хв.

Жанр: психологічний триллер

Режисер: Володимир Тихий


У ролях: ОлександраПетько, Борис Гавриленко, Тарас Ткаченко, Леся Калинська, Юрій Одинокий, Ярослав Гаврилюк, Іван Баклан


Дія фільму відбувається в нашідні. В одному зі спальних районів великого міста зникає 7-річна дитина. Після місяця безуспішних пошуків старша сестра хлопчика бере справу в свої руки. Вона впевнена, що знає, хто викрав брата. Відчай, почуття провини і безсилля — чи достатньо цього для виправдання страшної помсти?



929Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: