Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/06/07/biblioteka-chizhevskogo-zaproshue-divchat-ta-hloptsiv-diznatisja-pro-mizhnarodnii-kinofestival.htm
новини, 7 червня 2022

Бібліотека Чижевського запрошує дівчат та хлопців дізнатися про Міжнародний кінофестиваль


Бібліотека Чижевського запрошує дівчат та хлопців дізнатися про Міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест».Вже дев’ятий раз його проводить український «АртхаусТрафік». Цього разу він проходить онлайнз 3 по 12 червня.


Фестиваль безкоштовно знайомить українського глядача із новими європейськими стрічками та світовою кінокласикою, а також відкриває нові таланти.


Про платформу та стрічки–учасниці фестурозповість завідувачка відділом мистецтв бібліотеки Чижевського Світлана Ушакова. А подивитися на кінофесті є що! Наприклад, шведське фентезі  «Неллі Рапп — мисливиця на монстрів», нідерланську фантастику «Місія Нови», аргентинську драму «Дельфін», комедії «Францовіісторії» та «Мій тато — сосиска» спільного виробництва країн Єпропи. До речі, Україну в конкурсній програмі представляє пригодницьке фентезі «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», зняте за мотивами казки Сашка Лірника.


Відкрита інформаційна акція розпочнеться 7 червня об 11.00.


Запрошуємо до відділу мистецтв бібліотеки Чижевського.


981Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: