Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2022/01/18/naperedodni-vodohrescha-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-bezpeki-na-krizi-foto-.htm
новини, 18 січня 2022

Напередодні Водохреща рятувальники нагадали громадянам правила безпеки на кризі (ФОТО)


З метою запобігання нещасним випадкам на льоду працівники районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області 18 січня провели роз’яснювальну роботу біля водойм у містах Олександрія, Світловодськ та селищі Петрове Олександрійського району, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Рятувальники нагадали рибалкам та пересічним громадянам правила безпеки, способи визначення безпечної товщини крижаного покриву, прийоми першої допомоги потопаючим, способи самопорятунку та вручили кожному співрозмовнику застерігаючі листівки. Крім того, надзвичайники детально розповіли про заходи безпеки, яких слід дотримуватись під час хрещенських занурень у відкритих водоймах. 


До пересторог працівників пожежно-рятувальної служби люди дослухалися та запевнили, що уважніше ставитимуться до власної безпеки. Проте рятувальники ще раз наголосили, що навіть багаторічний досвід зимової риболовлі не вбереже від трагічних випадків. Тож, відповідальність за своє життя несуть, перш за все, ті, хто попри усі перестороги зважується виходити на кригу. 


Працівники Служби порятунку і надалі проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо заходів безпеки на кризі у кожному районі Кіровоградської області.  Будьте обережні, бережіть своє життя та здоров’я!


                     

708Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: